icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
17 juli 2020 12:01
2

Vatten är viktigt

Jag jobbar natt. Det är lätt att äta fel när man jobbar natt. Jag bestämde mig för att låta bli att äta under natten. Det gick bra. Däremot glömde jag bort att dricka ordentligt med vatten. Jag vet sedan tidigare att det är viktigt att dricka ordentligt under natten. Om man inte dricker så finns risk för att få huvudvärk.

Jag glömde bort att dricka vatten. Sen nästa dag när jag vaknade kände jag mig mycket seg. Det är lätt att det blir så när jag har jobbat 7 nätter. Jag tänkte inte på att dricka så mycket vatten även denna dag. 

Nästa dag hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Den höll i sig ändå till kvällen fastän jag försökte dricka vatten. Det är svårt att så att säga dricka ikapp. 

Idag känner jag att jag fortfarande är mer törstig än vanligt. Jag ser till att dricka ordentligt och vet att jag kommer ikapp med vätska i kroppen. 

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 18 juli 2020 07:32
    Bella50

    Hoppas livet är " snällt" mot dig ....

  • 18 juli 2020 14:10

    Tack Bella50! 

Logga in för att skriva en kommentar.