icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
27 april 2014 19:55

Varför väljer jag att vara stor

Så skrev jag i en text för 2 år sedan skulle jag tro. Jag skrev där i den text att jag känner mig trygg av att vara stor. Tycker det är skönt när killar inte visar sexuellt intresse för mig. Att mitt intresse för sex är minimalt. Det jag bekymrade mig över var att jag inte orkade gå 3 km utan att känna mig trött. Jag funderade hur jag ska göra för att bryta det. Jag kan mycket väl komma ihåg hur jag tänkte. Idag är jag så glad och nöjd över att jag vill ha en kropp i trim. Det är så skönt. Jag vet inte om någon kan känna igen sig i detta att avsky sig själv så mycket att det finns en önskan om att vara oattraktiv. Det är en hemsk känsla och inget jag önskar någon att behöva känna. Så var det för mig. Det hela utlöstes när jag hade en relation med en man som verkligen förnedrade mig. Av någon konstig anledning såg jag upp till denna man. Allt han gjorde var bra. Det tog många år innan jag insåg att denna relation absolut inte var bra för mig. Den skada som relationen hade gjort med mitt självförtroende tog 10 år att bygga upp igen. Under de 10 åren har jag hunnit ha fler relationer som inte har varit bra för mig. Så självföraktet blev bara större med åren. Förra året gick jag och pratade med en psykoterapeut. Då äntligen insåg jag vad jag behövde göra för att börja tycka om mig själv igen. Synd bara att jag inte kom på att jag behövde prata med någon tidigare. Idag är jag på god väg att må bra i både kropp och själ. Det känns så skönt.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.