icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
24 april 2014 11:32

Väger mig en gång i veckan.

Utom idag. Jag gjorde ett undantag. Jag ställde mig på vågen fastän det bara vara en dag sen. Idag hade jag gått upp hela 1,3 kg sen igår. Jag förstår ingenting. Jag brukar mätta mig en gång i månaden. Får se nästa vecka om jag har blivit smalare. Det kan tänkas att vikten har gått upp men att jag ändå har blivit smalare. Det vet jag har hänt förr. Jag har vägt mig en gång i veckan i ett år och har varit med om att negativa uppgångar. Trodde det bara hade med mitt matintag att göra. Kan tänkas att även om jag är noga med vad jag äter så kan jag råka ut för en sån här negativ uppgång. Tydligen så kan det bli så här. Jag har sett här på sidan att det är fler som råkat ut för det. Det finns ingen anledning att misströsta,eller hur? Jag undrar om det faktum att jag nu har mens kan bidra till viktökning. Jag vet att även om jag inte äter mer så har jag ändå en känsla av att jag är större när jag har mens. Det kanske inte bara är så att det är en känsla utan det kanske är ett faktum. Det blir intressant i så fall att se vad som händer när mensen är slut. Om det nu inte händer så mycket med vikten får jag väl som jag har gjort för förlita mig på vad måtten säger. Har jag minskat så har jag i alla fall en positiv förändring. Börjar jag misströsta finns en risk att jag ger upp. Det har jag inte tänkt. Ge upp alltså. Hur som helst har jag gått ner 3,2 kg sen jag började 30/3-14. Det är bra tycker jag. Det är mer än jag tidigare gått ner under 3 veckor. Så det är i alla fall positivt. Jag får tänka på det.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.