icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 juni 2015 11:18
3

Vad bra jag är

Jag har under en längre tid känt mig mindre bra för att jag gått upp ca 5 kg sen jag skrev min senaste presentation. Jag har varit inne i en ätperiod och har börjat vara tillsammans med min före detta kille. Denna kille tycker mycket om godsaker och bjuder mig ofta på sånt. 

Idag satt jag här och tittade på en del kort som en del av mina vänner lagt ut på Facebook. Helt plötsligt slog det mig att jag faktiskt är bland de som är smalast. Helt plötsligt kände mig så oerhört glad och tacksam. Jag tänkte: Vad bra jag är som faktiskt har lyckats bli smal. Jag är smal och jag vill fortsätta vara det.

Idag ska jag ta med mig goda kikärtsbullar som jag gjorde igår. Jag tänkte att det kan jag äta som lunch när jag kommer till jobbet. Då vet jag att jag blir behagligt mätt. 

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 1 jun 2015 11:41
  Tita

  Ja, usch ja hur fort det går att lägga på sig! Men det är klart att du är bra och fortfarande smal......håll i det av alla krafterlaugh

 • 1 jun 2015 15:27
  gittan52

  Visst är du bra laugh

 • 1 jun 2015 22:02

  Tack Allihop!

  Idag har jag bara ätit nyttigt och jag känner mig så nöjd. Det känns som jag återigen vill påbörja den nyttiga hälsosamma väg jag hade påbörjat. Jag har förståt att jag har ett matmissbruk och därför måste vara försiktig med att tro att jag klarar av att släppa kontrollen.

  Kram Margitta!

Logga in för att skriva en kommentar.