icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
9 February 2016 09:56
4

Uppvärmning med hopprep

När jag är hos min särbo brukar jag inte hoppa hopprep. Han är rädd att det ska förstöra hans golv. När jag låg i sängen på morgonen började jag tänka att jag skulle kunna hoppa hopprep i hans tvättstuga. Jag rullade ut min yogamatta i hans vardagsrum för att jag skulle amvända den till mitt styrketräningspass och tog med mig hopprep till tvättstugan. Där började jag hoppa men upptäckte att hopprep tog i taket. Trist tänkte jag. Då kom jag på att jag kunde testa att hoppa hopprep på yogamatta. Det gick bra. Fenomenalt då var det bara att hoppa utan att riskera att golvet blev förstört. Sen märkte jag att det var mjukare att hoppa på yogamattan. Något jag kanske även gör hemma i fortsättningen. Jag hoppade 12 minuter. Sen körde jag 37 minuters styrketräning av mage och rygg. Nu är jag nöjd. Så nu är det dax för havregrynsgröt och ett kokt ägg. Kram Margitta och Tack än en gång för all peppning!

Gillar

Kommentarer

 • 9 Feb 2016 12:34
  gasten

  Bra gjort, ingen dum ide´' med yogamatta, måste vara mer skonsamt för benen.

  Pepp pepp !

 • 9 Feb 2016 14:01
  Tita

  Skönt att höra att du är igång nu....lycka till!!

 • 9 Feb 2016 14:42
  Bella50

  Gott att höra att det "vänt" 👏👏👏 pepp 🌹👍

 • 10 Feb 2016 12:10
  Tack Tita och Bella50! Jag tycker verkligen om att träna så det är något jag verkligen vill göra. Det känns för mig som att om jag håller igång och tränar så är risken mindre att jag känner ett sug att överäta.

Logga in för att skriva en kommentar.