icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
6 september 2016 23:47
2

Underbart att träna efter jobbet även då jag slutar 21.30

Jag tycker verkligen om att känna hur kroppen får anstränga sig till max även då jag egentligen är trött efter jobbet. Det är en annan sorts trötthet jag känner efter ett ordentligt träningspass än den jag känner efter att jag jobbat hela dagen. Att känna hur musklerna bara skriker efter att få vila sig tycker jag är underbart.

Då jag jobbat eftermiddag och slutat 21.30 och sen tränat efter det är så skönt för ibland efter jobbet kan jag känna mig en aning uppvarvad. När jag då har tränat så är kroppen verkligen trött och vill inget annat än att få vila sig. Då passar det bra att gå och lägga sig. Det är just det jag tänker göra nu.

Godnatt och sov gott!  Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 7 september 2016 07:35
    Bella50

    Vilken energi och glädje. Grattis 👍

  • 7 september 2016 11:43

    Tack Bella50!

Logga in för att skriva en kommentar.