icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
19 juni 2014 12:03
3

Tyngre att träna när jag känner mig nere

Igår fick jag veta något som gjorde mig ledsen. Idag känns det som sorgsenheten har satt sig i kroppen. Naturligtvis tränar jag lika mycket som jag brukar göra även om det tar emot. Jag förstår att även sådana yttre faktorer som besvikelse och sorgsenhet tidigare har fått mig att komma bort ifrån träningsrutiner. Idag är jag så övertygad om att sånt inte får hindra mig från att träna. Att kroppen inte riktigt vill hindrar inte min hjärna att skicka signaler till kroppen att ändå träna tänker jag. Nu till slutspurten på min träning. 30 minuter på Crosstraining.

Ha en fin midsommar!

Kommentarer

 • 19 jun 2014 12:19

  Att promenera i skogen hjälper ganska mycket, speciellt känns det skönt när det är lite tungt! lungnet i skogen, fåglar som kvittrar, jag älskar det. Du kanske ska ta en promenad i skogen idag, för det ska jag imorgon.

 • 19 jun 2014 14:46

  Jag håller med dig att det är skönt att promenera. Skogspromenad kommer jag att ta imorgon tillsammans med mina systrar.

 • 20 jun 2014 22:16
  utter

  Duktig du är som inte låter sådant hindra din träning! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.