icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
15 October 2014 21:03

Tungt att träna idag

Idag var jag och tränade på jobbet. Jag.trampade Crosstraining 30 minuter som jag brukar men kände att jag inte hade samma ork som vanligt. Sen styrketränade jag. Efter det trampade jag 30 minuter till på crosstrainingen. Det kändes även denna gång tungt. Jag kom på medan jag trampade att jag har glömt att ta min astmamedicin på morgonen som jag brukar. Jag kom på att det var därför det kändes så tungt. Jag hade egentligen behövt medicin innan jag tränade förstås. Nu ikväll känner jag mig helt trött och slut. Det känns inte så roligt att jag är beroende av min medicin för att må bra. Jag trodde att jag inte längre behöver medicin. Jag har mått så bra och jag trodde att nu är jag fri mina astmatiska besvär. Nu förstår jag att det beror på att jag har varit noga med att ta medicin som gjort att jag mått så bra.. Det är bara att fortsätta med medicinen så att jag orkar träna.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.