icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
20 juli 2014 19:36
1

Träningsvärk i rumpan

Idag simmade jag i en timme. Simmade runt och undersökte sjön som jag var vid. Det var verkligen så underbart att bara simma på. Nu sitter jag här i soffan och känner att jag har en sån träningsvärk i rumpan som jag inte haft på mycket längre. Det är verkligen hur otroligt lätt det är att ta ut kroppen maximalt när man simmar. Jag tyckte att den timme jag var i vattnet och simmade bara flög fram. Jag hade ingen tanke på att det var så länge. Ok när man har träningsvärk så vet man att musklerna som man har träningsvärk i har fått jobba.

Gillar

Kommentarer

  • 21 jul 2014 09:13

    Egentligen kände jag mig inte så tung nät jag klev upp ur vattnet. Jag kände det senare då jag satt och körde bilen tillbaka till Västerås. Då kom tröttheten över mig. Det är ändå en skön trötthet då man har tagit ut sig. 

    Det underliga är att även jag har varit som en badkruka under många år. För mig kändes det obehagligt att visa mig i baddräkt när jag var så stor. Kändes otrevligt att simma och visa upp mig. Jag tänkte väl inte riktigt så klart att det var det utan hittade en massa olika anledningar att inte behöva bada. Det är inte svårt att hålla sig borta från att bada. Det hade jag kunnat göra nu också. Det var bara jag som badade av oss som var i stugan. Så har det varit för mig. Skönt att känna lust att bada i sjöar igen. Hoppas du också gör det så småningom.

Logga in för att skriva en kommentar.