icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
17 October 2014 21:20

Träningen kändes tung även idag

Idag tränade jag och det kändes tungt. Jag började fundera om jag kanske har ätit för lite proteiner på sista tiden. Tänkte att det kan vara en anledning till att känna sig sämre. För lite byggstenar. När jag tittade på hur proteinintaget varit under oktober så var den mycket riktigt för låg. Jag for efter träningen och köpte kvarg. Tänkte att nu ska jag ge kroppen protein den närmaste tiden så kanske jag börjar känna mig starkare igen. Jag köpte även grillade kycklinglår som jag åt upp i bilen. Tänkte att kyckling innehåller protein. När jag kom hem så åt jag även en liten burk med kvarg. Sen gjorde jag mig en god efterrätt. Jag tänkte att det är fredag och jag vill ha mitt eget fredagsmys. Efterrätten bestod av en Avokado mixad med frusna hallon och blåbär. Det blir som en egenproducerad glass. Mycket god. Allt detta gjorde att jag hade ätit mer än jag borde. Nu känner jag mig så mätt. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.