icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
4 februari 2015 19:10
1

Träning i grupp

Idag tränade jag på jobbet tillsammans med mina arbetskamrater. Nu märkte jag att de övningarna som jag tidigare gjorde där man gjorde armhävningar och planka klarade jag bättre än föra gången jag var med. Det kändes bra för mig. Jag behöver även träna upp mina magmuskler. Såna övningar där magmusklerna används klarar jag mindre bra. Jag ska titta efter om jag kan hitta någon övning att göra på morgonen som tilltalar mig. Det är så roligt då jag märker att kroppen blir starkare och tåligare. Det är bra för självkänslan.

Gillar

Kommentarer

  • 4 feb 2015 20:23
    utter

    Underbart att märka att man blir starkare! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.