icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 augusti 2014 13:00

Träning efter jobbet

Igår kväll orkade jag träna efter jobbet. Jag hade verkligen en bra ork när jag trampade på crosstrainingen. Resultatet var ett av det bästa jag haft. Jag trampade först 30 minuter med weight lose distance. Det kändes inte alls tungt som det har gjort från början när jag körde denna distance. Styrketräning i ca 10 minuter sen Crosstraining 30 minuter. Detta brukar mer ha varit som att trampa på men resultatet brukar inte ha varit så bra. Igår fick jag ett riktigt bra resultat. Jag kände att jag verkligen ville trampa på i ett hårt tempo även dessa 30 minuter. Kändes bra.

Det är nog dags att testa en ny distance nu på crosstrainingen. Det är alltid bra med nya utmaningar när det gäller träningen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.