icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 januari 2015 18:24
5

Tränade hårt idag trots träningsvärk

Idag hade jag en fruktansvärd träningsvärk efter träningspasset på jobbet. Hade bestämt mig för att trampa på Crosstraining 30x2 minuter med ett styrkepass emellan. Sagt och gjort jag gjorde som jag hade tänkt. Jag hade lite svårt att trampa lika hårt som jag brukar men gjorde det ändå. I slutet av mitt trampande kändes mina ben nästan helt stumma. Jag trampade färdigt och sa sen högt till mig själv att nu var du verkligen duktig. Du genomförde detta tuffa program fast det tog emot. Nu ska jag duscha och sen köra hem. Skön härlig myskväll ska jag ha. 

Ha nu en härlig kväll alla goda vänner. Nu tar jag helg.

Gillar

Kommentarer

 • 8 januari 2015 19:06
  gittan52

  Vilken härligt inställning: "Jag hade lite svårt att trampa lika hårt som jag brukar men gjorde det ändå"  yes

   

 • 8 januari 2015 19:47
  Tita

  Bra gjort det gäller att hålla i trots att det tar emotlaugh

 • 8 januari 2015 20:40

  Tack Gittan52 och Tita! Det här behövde jag höra.

 • 8 januari 2015 21:58
  utter

  Härligt jobbat!! :-)

 • 9 januari 2015 05:30

  Tack Utter!

Logga in för att skriva en kommentar.