icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
4 maj 2019 17:42
1

Tränade även om det tog emot

Jag har trots att det tog emot nu på eftermiddagen tränat. Jag sov lite längre än jag brukar efter att jag har jobbat natt. Det kändes som jag hade för kort om tid. 

Trots dessa tankar så genomförde jag den träning jag hade bestämt mig för att göra. Det är så spännande med nya övningar så det var säkert det som fick mig att genomföra träningen.

Dessa tankar kom jag på var bara för att få mig att skipa träningen. Tid hade jag visst. Jag kom mer även att hinna ta det lugnt en stund innan jobbet. 

Sen kände jag att jag egentligen inte orkar hoppa hopprep men jag gjorde det ändå. Jag hoppade i 30 min. Jag är både glad och stolt över mig själv.

Imorgon tänker jag att jag ska göra samma övningar som idag men jag ska vila från hopprepet . Eventuellt hoppa hopprep några minuter. 

Nu dax för dusch och sen ska jag äta middag. 

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 5 maj 2019 09:43

    Visst blir man nöjd över sig själv när man tränar fast man egentligen inte har lust innan. Jag har också känt motstånd på sistone till och med för att ta promenader som jag egentligen gillar så mycket men det har varit kallt och blåsigt och snö så jag tappar lusten. Men bara man kommer iväg så är det ju härligt ändå och det är ju viktigt att fortsätta rutinerna. Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.