icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
14 februari 2020 16:44
4

Träna hela kroppen under veckan

Jag är så stolt över mig själv. Andra veckan i rad som jag har tränat igenom hela kroppen. Jag har verkligen tagit i. Jag har fått känna av en ordentlig träningsvärk. 

Jag har även sett till att få till ett ordentligt konditionspass. Jag har hoppat hopprep 30 minuter alldeles nyss och även förra veckan. 

Det är viktigt att träna igenom kroppens alla större muskler i mitt jobb. Desto bättre tränad kroppen är desto bättre klarar jag de påfrestningar som mitt jobb som undersköterska i äldreomsorgen ger mig. 

Jag har även haft svårt att sova tillräckligt länge nu. Ofta har jag sovit ca 4-4,5 timme per natt. Jag hoppas att mitt hoppreppass ska göra att jag i natt sover åtminstone 6 timmar. Jag skulle säkert känna mig klarare i huvudet då. 

Hoppas ni alla har en trevlig Alla Hjärtans Dag idag. 

Kram Margitta! ♥️ 

Gillar

Kommentarer

 • 14 februari 2020 18:57
  piaan55

  Önskar dig en bra helg. När sömnen strular för mig tar jag lite mera kolhydrater till kvällsmålet, det brukarhjälpa mig rätt bra det här knepet 

  Kram Pia ❤️

 • 14 februari 2020 21:35

  Tack Pia!

  Det kanske hjälper. Jag kan vara jättetrött men så fort jag kommer i säng så börjar jag tänka på min son. Sen är det nästan omöjligt att sova. Det är därför jag tänker att om jag blivit riktigt trött så kanske jag somnar lättare. 

 • 15 februari 2020 07:37
  Bella50

  Inte konstigt att tankarna kommer när du slappnar av...

  Jag har alltid kunnat somna vid sorg...och sovit bra ...men  haft det jobbigt när jag vaknar och insett läget😪

  Det vänder ska du se...men allt tar sin tid.

  Duktig du är med träningen.

  Senast uppdaterad 15 februari 2020 07:39

 • 15 februari 2020 10:33

  Bella50 det är självklart att det blir bättre men eftersom det är så just nu att jag har svårt att somna när jag lägger mig så måste jag göra så att sömnen infinner sig lättare. 

  Den här sorgen är helt annorlunda mot den sorg jag känt vid tidigare dödsfall. Sen verkar det vara olika perioder. Sorger påverkar mig olika under olika perioder. 

  Jag jobbar natt numera och jobbar 7 nätter i rad. När jag hade jobbat 7 nätter så hade jag förstås vant mig vid att vara vaken under natt. Även om jag är trött och går och lägger mig så gör vanan att vara vaken under natten det svårare att somna. När inte sömnen infinner sig så kommer tankarna. Det blir liksom en ond cirkel. 

  Inatt har jag sovit. Jag tror att utföra den fysisk ansträngningen som jag gjorde så jag verkligen svettades var det som lyckades bryta denna onda cirkel. 

  Kram Margitta! 

  Senast uppdaterad 16 februari 2020 10:59

Logga in för att skriva en kommentar.