icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
16 January 2015 18:06
7

Tokig i nötter

Jag är alldeles galen i nötter. Jag äter upp en liten påse med cashewnötter i ett nafs. Sen känner jag hur fruktansvärt mätt jag är. Det är helt galet. Det är tydligt att jag behöver något som finns i nötter eftersom jag inte kan hejda mig. 

Gillar

Kommentarer

 • 16 Jan 2015 21:39

  Tack Paloma, Salsasyrra och ImmaAmmiför råden!

  Jo Tita jag kände mig nöjd sen.

  Det kan tänkas att det är magnesiumbrist för jag märker av en vis nedstämdhet och det kan vara ett tecken på magnesiumbrist. Jag vet att om man är stressad så tar inte kroppen upp magnesium lika bra. Det kan tänkas att jag är stressad. 

 • 17 Jan 2015 05:33

  Jag äter D-Vitaminer. Jag har sett att enda sättet att få i sig tillräckligt med kosten är at äta ganska mycket fett fisk varje dag och det vill jag inte göra så därför är Dvitamintillskott nödvändig.

 • 16 Jan 2015 19:25
  Tita

  Just nu lider jag av samma sjukdom! Idag blev det 0,5 dl som slank ned. Jag tillåter mig inte mer.

  Hoppas att får ditt behov tillfredsställt!laugh

 • 16 Jan 2015 19:14
  ImmaAmmi

  http://matkalkyl.se/se-cashewnotter.php

  Rik på E-vitaminer & Folater, Fosfor, Magnesium, Zink, Järn, Kalium, (Selen, mm...

  Näringstätt & näringsrikt födoämne, m.a.o... 

  Ha en skön helg...

 • 16 Jan 2015 22:06
  paloma

  Äter du D vitamin? Det kan behövas under den mörka årstiden när vi går in i vintertid till vi ställer om till sommartid. Vi får inte i oss tillräckligt med D när det är så lite solsmiley

 • 16 Jan 2015 18:52
  paloma

  Magnesium! 

 • 16 Jan 2015 18:52
  salsasyrra

  Kanske zink eller magnesium? Ha en trevlig helg!

Logga in för att skriva en kommentar.