icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
14 januari 2015 11:37
2

Tårtkalas på jobbet

Igår var det en av våra boende som fyllde år. Det var den boendes dotter som hade kommit med en hembakad marängtårta. Jag hade ett underligt sötsug som hade kommit över mig. Jag lyckades ändå låta bli att ta någon tårtbit. Det kändes bra. Jag har en stark viljestyrka och är stolt över mig själv.

Jag har ju även bestämt mig för att äta vegetarisk kost men kan fuska med att äta fisk eller kyckling när jag är i jobbet och det inte går att äta vegetariskt. Igår fanns det tyvärr varken fisk eller kyckling som alternativ. Det blev kokt potatis. Kokta morötter och ärter. Det kändes verkligen inte helt bra så när jag körde hem från jobbet så kände jag att jag var sugen på sötmandlar. Jag körde till affären och köpte. Jag njöt verkligen av att äta dessa mandlar på vägen hem.

Idag så har jag inget sötsug utan känner mig nöjd och belåten.

Gillar

Kommentarer

  • 14 jan 2015 14:55
    salsasyrra

    Bra jobbat! Med viljestyrka kommer man långt, heja på dig!

  • 14 jan 2015 16:44

    Tack Salsasyrra!

Logga in för att skriva en kommentar.