icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
9 mars 2017 18:28
3

Tänk om

det gick att få göra ett studiebesök i sin egen kropp då den var som störst. Det skulle vara underbart att få känna på vilken enorm skillnad det är på en överviktig kropp och den mer tränade kropp jag har idag.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

 • 10 mar 2017 07:26
  BirtheX

  Gå till affären och känn på påsarna med potatis och bär runt dom en stund... Gärna i ryggsäck. Ännu bättre! 

 • 10 mar 2017 08:50
  Bella50

  Men vad härligt att du känner så. Grattis 👏💐🏆

 • 10 mar 2017 09:00

  BirtheX Det är lätt att få känna känslan av hur just skillnaden i vikten känns. Jag tänkte mer på detta att jag mår mycket bättre. Sover mycket bättre och att humöret är mycket bättre. Det skulle vara roligt att få uppleva den skillnaden. 

  Det är ju inte möjligt men det går ju alltid att fantisera.

  När det gäller vikten och när jag hade gått ner över 20  kg så tänkte jag hur jag gick omkring med en massa 2 kg vetemjölspåsar fasthängd på mig. Det var också en rolig tanke.

  Kram Margitta! 

  Senast uppdaterad 10 mar 2017 10:35

Logga in för att skriva en kommentar.