icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
14 mars 2015 10:05

Tänk att jag nu har extra small även på arbetsbyxorna nu

Jag tyckte sist jag jobbade att byxorna i small kändes stora. Jag provade storlek extra small innan jag gick hem den dagen. De passade precis. Jag blev helt fascinerad. Hade aldrig trott att jag skulle kunna ha extra small på byxor.

Igår gick jag och köpte mig nya träningskläder i storlek extra small. Jag köpte även sport-bh. Det var rea på Intersport så därför passade jag på att köpa. Jag tänkte att det blir en morot för mig att se till att hålla mig på denna vikt. Jag tänkte att blir jag större igen kommer inte träningskläderna att passa och det skulle verkligen irritera mig.

Ha en skön helg alla mina matdagbokavänner!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.