icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
23 september 2014 07:38
1

Tacksam

Jag känner mig glad och tacksam över att snart nått ett av mina delmål. Idag ställde jag mig på vågen eftersom jag igår var ute och åt med mina arbetskamrater. Jag väger nu 75,4 kg. Det är endast 0,4 kg över mitt delmål 75 kg. Det är en så skön känsla att vara så nära en vikt som känns acceptabel. 

Igår när jag var ute och åt med mina arbetskamrater satte jag på mig en röd blus. Jag köpte den just före jul ifjol. Jag tänkte att den har en typisk julfärg men jag insåg när  jag provade blusar i förgår inför vårt restaurangbesök att det är inte säkert att den röda blusen passar så bra vid jultid. Om jag fortsätter min viktnedgångsresa så kommer blusen att vara för stor vid jul. Därför satte jag på mig den för att kunna njuta av att ha på mig en mycket vacker blus bland de sista gångerna medan den fortfarande sitter bra. Det är en blus som jag tycker är för fin att ha till vardags. 

Eftersom det är kallare ute så provade jag vinterjackor också. Mina vinterjackor var för stora. Jag fann en jacka som jag inte alls kommer ihåg att jag har haft. Det är en grön dunjacka i medium. En jacka som jag tycker passar mig perfekt. Så det känns bra att jag inte behöver köpa en ny jacka nu. Jag hittade även en varmare svart vinterjacka som min dotter har haft i storlek medium. Så det finns 2 vinterjackor jag kan ha här. Det känns bra att inte behöva köpa någon vinterjacka nu. 

Kommentarer

  • 23 sep 2014 08:02
    gittan52

    Härligt! yes

Logga in för att skriva en kommentar.