icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
16 oktober 2014 20:08

Sugen hela tiden idag

Idag har jag känt ett konstant sug efter att äta godsaker. Jag kommer ihåg att så har det varit tidigare gånger dagen efter att jag har känt av min astma. Det är precis som om min kropp känner ett behov att kompensera den energiåtgången som blir då jag haft det tungt. Tidigare då jag ännu inte visste om att jag hade astmabesvär så var det ofta jag kände precis på det sätt som jag känt idag. Det är i och för sig skönt att nu veta vad det beror på för då blir det ännu viktigare för mig att se till så jag inte slarvar med medicinen. Det är onödigt att känna sig sugen på godsaker. Så även om jag har haft en dag då jag suktat efter godsaker så känner jag mig ändå glad över den nya kunskapen om hur min kropp fungerar. Kunskap är det bästa sättet att fortsätta min viktnedgångsresa.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.