icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
3 juli 2015 14:07
1

Styrketräning varje dag

Jag har tidigare köpt en tidning med styrketräningsövningar. Den är indelad i olika stycken. Det är 7 stycken. Det är olika kroppsdelar som tränas under de olika styckerna. Det är ryggen, axlarna, armarna, brösten, magen, rumpan och benen. Eftersom det är 7 dagar i veckan så har jag tränat olika delarvarje dag. Ska även träna lördag och söndag. Jag har gjort övningar som jag kan göra utan något hjälpmedel eller med hantlar eller viktskiva. Det är olika många övningar varje dag. Idag tränade jag magen och i det stycket var det 8 övningar som alla var väldigtmånga repetitioner. Detta gjorde att dagens styrketräning tog 30 minuter. 

Jag har använt tidtagning för att veta hur lång tid som träningen tar. Det är mycket intressant att komma underfund med hur lätt det är att verkligen kunna träna styrketräning hemma. 

Jag har under lång tid gjort armhävningar och olika magövningar varje morgon. På senare tid har jag känt att jag behöver utveckla min träning. Nu när jag har börjat med dessa 7 olika träningar så känner jag mig riktigt nöjd. Jag har märkt hur positivt det har varit för min kropp att jag har gjort armhävningar och olika sorters magövningar. Det är därför jag tror på dessa styrketräningsövningar. Jag vill att min kropp ska vara så stark och tålig som den kan vara.

 

Gillar

Kommentarer

  • 3 jul 2015 14:56
    utter

    Heja dig! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.