icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
28 oktober 2014 17:36

Stickar ett pannband

Idag har jag inte kunnat motionera. Det är inte så bra att motionera när man är förkyld. Jag har då kunnat ägna mig åt mitt fritidsintresse som är stickning. Härligt att få se hur detta pannband blir.

Det jag tycker om att göra är att skapa egna mönster. Även detta mönster har ett eget mönster. Jag har tidigare stickat ett antal mössor. Min dotter kom med förslaget att jag ska sticka ett pannband till henne. Det var intressant att få ihop det. Själva konstruktionen är klar så nu är det bara att sticka den färdig. Den jag nu stickar ska hon inte få utan om den blir bra så stickar jag sen en till henne i den färg hon vill ha. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.