icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 november 2014 22:01
2

Står stilla just nu

Jag närmade mig mitt delmål 70 kg. Det verkade som jag skulle nå det målet på kortare dit än jag gjort med de andra delmålen. Nu tror jag det kommer att ta ungefär samma tid som de andra för jag står stilla. Fortfarande väger jag 70,5 kg. Det är bra att jag står still så jag inte börjar gå upp. Jag märker att jag blir otålig när jag står still så därför är det bättre jag tänker att jag når mitt delmål på 70 kg i slutet på den här månaden. Blir jag otålig finns risken att jag ger upp. Så fungerar jag. 

Gillar

Kommentarer

  • 13 nov 2014 08:27

    Nej nu ska du inte ge upp. Bättre stå still än illa fly, eller vad det nu heter.

    Dom flesta får ju sådana perioder dådet gäller att vara tålmodig. Pepp

  • 13 nov 2014 09:25

    Nej jag tänker inte ge upp utan acceptera att viktnedgången tar den tid den tar. Vad spelar det för roll om jag når mitt mål i januari eller februari. Det viktiga är att jag når dit så småningom. För självklart ska jag nå mitt mål. Jag började tycka att det skulle vara roligt att nå målet före jul. Nu har jag förstått att det ger mig en vis stresskänsla. Det är därför jag inser att det är bättre att focusera på det delmål jag har framför mig som  nu är 70 kg. Når jag det i slutet av den här månaden så har det tagit i den takt som det brukar ta. Då har jag all anledning att vara nöjd. 

Logga in för att skriva en kommentar.