icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
20 juli 2015 19:26
3

Sprang ca 1 mil efter jobbet idag

Jag har bestämt mig att denna vecka ska jag byta ut träningspassen på jobbet mot löpträning. Jag sprang efter jobbet ca 1 mil. Det tog 90 minuter. Det är så skönt att verkligen orka springa 90 minuter i ett sträck.

I somras sprang jag i Stockholm. Jag kan konstatera att det inte var 1 mil jag sprang då. Det måste ha varit en kortare sträcka än 1 mil. Den sträcka jag sprang idagvet jag mycket väl hur lång den är eftersom det är en känd sträcka för mig ända sen barnsben.

För mig är det egentligen inte hur långt jag springer som är det viktiga utan att jag orkar springa i ett sträck utan uppehåll. Det kunde jag så därför känner jag mig nöjd med dagens motion. Min ambition den här veckan är att orka springa 2 ggr till den här veckan i 90 minuter varje gång. Det är det jag har tänkt ska vara denna veckas konditionträning.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 20 jul 2015 20:20
  Krusmor

  1 mil!!! 90 min!!! Fantastiskt! Du bör kunna kännadig MER än nöjd! :) Grattis! Vill även tillägga; vad klok du är som utmanar dig med att byta ut träningspassen på jobbet mot löpträning, ombyte förnöjer :)

 • 21 jul 2015 07:26

  Tack Krusmor!

 • 21 jul 2015 17:53

  Jag kontrollerade sträckan jag sprang igår kom fram till att den var 8 km. Det betyder att jag sprang i genomsnitt 1 km på 11,25 minuter.  Det är bra att ha något som jag kan jämföra med.

   

Logga in för att skriva en kommentar.