icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
15 november 2014 15:23
2

Snöskottningen är lättare när det är minusgrader

Alldeles nyss har jag skottat kring min veranda och kring mina bilar. Det kändes så lätt för nu har vi haft minusgrader en längre tid. Det är stor skillnad mellan kall lättflyktig snö och fuktig tung snö. Jag är så glad över att vi nu har haft minusgrader en längre tid. Snöskottningen tog endast en halvtimme. Så för min del vill jag att det ska hålla sig på minus 10 grader kallt. Det är då snön blir så att man bara behöver borsta bort den. 

Gillar

Kommentarer

 • 15 nov 2014 17:00
  mita0822

  Låter härligt med snö och minusgrader, här är det nästan +10  och rejäl blåst. 

  Ingen snö i sikte ännu, blir nog en grön jul igen i Skåne sad

 • 15 nov 2014 15:35
  Tita

  Brrrrrr vi har lite minus här i Vasa men ingen snö just nu! Bra motion att skotta snö!

  Pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.