icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
24 oktober 2014 18:34
6

Snöskottning

Idag blev jag tvungen  att skotta snö. Eftersom min gård är så stor så tog det 5 timmar. Detta gjorde att jag förbrukade 2287 kalorier idag. Det blev något mer än jag hade tänkt mig. Tidigare har jag haft en granne som plogat min gård med traktor. Han har sagt att han inte ska göra det i år. Jag tror nog att det är bäst om jag skaffar mig en snöslunga. Jag har inte möjlighet att hinna skotta gården om det kommer mycket snö.

Kommentarer

 • 24 oktober 2014 19:35
  gittan52

  Oj, vilket styrketräningspass! En snöslunga kan nog vara en bra investering smiley

 • 24 oktober 2014 20:29

  5 timmars hårt träningspass, vilken bedrift!

 • 24 oktober 2014 21:00
  utter

  5 timmar! Wow! :-D

 • 24 oktober 2014 20:56

  Tack Gittan och Liss!

  Jag känner i mina muskler att det blev väl hård träning idag. Nu är jag så trött så jag ska strax sova. Jag börjar tidigt imorgon. Det var därför som det var så viktigt att få bort snön idag även om det fortfarande snöade då jag började skotta. 

  Här har det fullständigt vräkt ner under torsdag natt och idag på förmiddagen. Sen började regna. Jag tänkte att det är bäst jag hinner få bort all snö för annars lär det bli en enda snösörja på gården. Snön blev bara tyngre och tyngre desto längre jag höll på. Den sista snön höll fullständigt på att ta knäcken på mig. Så tung var den. Inte så roligt precis. Nu längtar jag till den fjäderlätta snön som vi har när det blir kallare.

 • 25 oktober 2014 16:56
  chicha

  Det kan man kalla styrketräning! Visserligen bra någon enstaka gång, men köp du en snöslunga!

 • 25 oktober 2014 18:16

  Tack Utter och Chicka!

  Idag har jag haft träningsvärk i rumpan, benen och armarna. Det var längesen jag hade det. Idag har snön tinat bort men på de flesta gårdar är det snösörja. På min är det barmark så mitt slit med snön har gett mig bra resultat. Jag hoppades att jag skulle slippa ha snösörja på gårdsplan och om det nu fryser på så skulle det bli rena isgatan. Det kommer det inte att bli på min gårdsplan. Så jag är nöjd.

Logga in för att skriva en kommentar.