icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
26 juli 2015 14:53

Skönt att ha träningsfri helg

Jag har bestämt mig för att inte träna under helgen. Det känns riktigt bra. Klart att jag som är van att träna varje dag inte har kunnat sitta helt still. Idag har jag klippt gräsmattan trots att det har regnat i helg och gräset var blöt. Dels tänkte jag att under veckan som kommer jobbar jag förmiddag 6 av dagarna. Det betyder att jag inte hinner klippa gräsmattan under kommande vecka. Det är alldeles för mycket mygg i farten vid 18- tiden för att jag ska tycka om att vara ute och klippa gräset. Så det blev bra att klippa gräset idag. Det var inte helt lätt då gräset klibbade ihop sig under gräsklipparen. Den stannade ett flertal gånger för att kniven under gräsklipparen helt enkelt inte gick runt. Då var det bara att skrapa bort det och sen fortsätta. Skönt att jag nu har gjort bort det.

Sen började jag sortera sånt som legat i en svart sopsäck i ett uthus som en tidigare sambo lämnat efter sig. Kändes också bra att ha gjort klart detta. Nu funderar jag på att duscha och sen gå över till de som har sommarstuga här i granntomten till min tomt. Kan vara roligt att höra hur det är med de. Jag har inte träffat de på ca 10 månader.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.