icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
5 september 2015 09:29
7

Ska regnet hindra mig från att springa idag?

Jag har haft en tanke på att springa 1 mil idag. Jag tänkte att jag som befinner mig här i Gällivare och inte har någon möjlighet att åka ner till Stockholm skulle kunna testa att springa 1 mil idag. Det regnar och jag känner mig inte speciellt motiverad att göra det. Så frågan till mig själv är :Ska regnet få hindra mig från att springa idag? Jag vet att jag borde springa för min hälsas skull. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 sep 2015 09:44

  Spring med oss i tanken, första starten går 13 så du hinner ladda upp fortfarande och göra dig i ordning :-)

  Du kommer att vara så vrålnöjd när du kommer hem :-)

 • 5 sep 2015 10:39
  Krusmor

  Heja dig! Du kan :) Det är rätt skönt att få regn i ansiktet, speciellt när man fått upp värmen i kroppen. Pepp!

 • 5 sep 2015 21:23

  Tack LadyG och Krusmor!

  Jag gjorde riktigt bra ifrån mig. Jag sprang milen på 78 minuter. Det betydde att jag sprang 1 km på 7,48 minuter. Jag förbättrar mitt resultat hela tiden. Det bästa var att det kändes verkligen superskönt att springa. När jag kom hem igen så var jag så varm. Min kille sa att jag var som en bastu. Han var riktigt förvånad över att jag hade sprungit och berömde mig så mycket. Det kändes jättebra.

  Nästa gång jag springer blir det intervallträning. 

 • 5 sep 2015 21:35

  Bra jobbat!! :D

  Visst är det härligt när det går så bra? :-)

 • 5 sep 2015 22:59

  Absolut LadyG.

 • 6 sep 2015 08:49
  Krusmor

  Ja! Jag visste du skulle grejja det :) Du är så målmedveten :) Pep!

 • 6 sep 2015 09:10

  Tack Krusmor!

Logga in för att skriva en kommentar.