icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
28 maj 2016 14:53
3

Sitter i skuggan och myser

Jag råkade ut för något mycket obehagligt i torsdags. Jag blev bjuden på mat. Det var en pastakyckling. Den var god och jag kände att jag hade ätit för mycket. Senare på kvällen kände jag mig illamående men eftersom jag förstod att det hade med pastakycklingen att göra så fortsatte jag att jobba. Det gick bra även om det var jobbigt att känna hur onödigt spänd magen var. Efter jobbet hade jag tänkt träna men eftersom jag mådde så dåligt körde jag raka vägen hem. Hemma lade jag mig i sängen direkt och tänkte att det skulle nog bli bättre när jag väl hade lagt mig. Det gjorde det inte. Jag mådde illa hela natten. Inte förrän vid 11-tiden på fredag kändes det bättre. Nu mår jag bra och har varit ute på en 2 timmar promenad. Jag har även gjort en del jobb som finns att göra på en gård. Så nu kan jag sitta här i skuggan och bara ta det lugnt en stund. Jag ser att jag har blivit en aning röd på halsen, brösten och armar även om jag smörjt in mig. Solen är verkligen stark just nu. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 28 maj 2016 17:49
  Bella50

  Gott det gick över. 👍

 • 28 maj 2016 18:12
  Ja absolut.
 • 28 maj 2016 19:26
  Usch då, vad tråkigt. Bra du mår bättra nu.

Logga in för att skriva en kommentar.