icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
17 juli 2016 10:02
2

Sista semesterdagen

Det är så skönt att jag är tillbaka i mina vanliga vanor. Jag konditionstränar och styrketränar som jag gjorde förut. Det betyder att det kommer att gå bra att hålla fast vid dessa positiva vanor även då jag nu börjar jobba igen. 

Jag kände igår att jag längtar en aning till att trampa Crosstraining. Jag tänkte att jag vill nog trampa Crosstraining imorgon efter jobbet. Jag har visserligen bestämt mig för att köra löpträning men för att inte bli uttråkad behöver jag nog köra ett träningspass på crosstrainingen. 

Kram Margitta!

 

Gillar

Kommentarer

  • 17 jul 2016 10:18
    viljans

    Pepp till dig!!👍🌸☺

  • 17 jul 2016 19:39

    Tack Viljans!

Logga in för att skriva en kommentar.