icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
23 september 2015 18:36
2

Simmat 3 km idag

Idag simmade 3 km på badhuset. Det tog 1 och en halv timme. Det var roligt att känna att jag klarade att simma så länge. Jag har nämligen en tanke att jag i framtiden någon gång ska simma Vansbrosimmet. Den är 3 km. Det är därför jag tänkte att det är bra att testa hur jag klarar av att simma så långt. Jag klarade det. Jag testade även att simma crawl i va 200 meter. Det är svårt för jag har egentligen aldrig riktigt lärt mig det. Nu ska jag googla på just crawlsimning. Jag kan säkert läsa mig till hur jag ska göra.

Gillar

Kommentarer

  • 24 sep 2015 21:06
    properra
    Det kommer du klara galant! Du är så målmedveten.
  • 24 sep 2015 22:50

    Tack Properra!

Logga in för att skriva en kommentar.