icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
2 januari 2017 22:02
5

Sammanfattning av 2016

Jag har gått upp 4,3 kg sen början av 2016.

Detta har gjort att jag nu bestämt mig för att januari får bli en sockerfri månad.

Jag kommer även att äta mer rotsaker och fisk. Se till att äta mer frukt och grönsaker eftersom jag vet att jag mår bra av det.

När det gäller träningen så är min genomsnittliga träningstid 4 timmar och 27 minuter per vecka. Av detta så har jag styrketränat 2 timmar och 8 minuter per vecka. Det betyder att jag har styrketränat i genomsnitt 18 minuter per dag.

Konditionsträningen har varit i genomsnitt 2 timmar och 19 minuter per vecka. Det blir då ca 20 minuter om dagen.

Konditionsträningen har bestått av Crosstraining, hoppa hopprep, simmat, joggat, cyklat, skidåkning, dansat och använt roddmaskin. Jag tycker om att variera min träning och kommer att fortsätta med det även under 2017.

Jag kommer även att fortsätta med styrketräningen varje morgon.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 2 januari 2017 22:24
  gasten

  Pepp och lycka till !

 • 2 januari 2017 22:26

  Skickar massa pepp och lycka till!

 • 2 januari 2017 22:28

  Lycka till verkar var ett bra pogram,

 • 2 januari 2017 23:27

  Tack Gasten, Soltimmar och Afkrut!

 • 3 januari 2017 00:34
  mosel

  Bara jobbat!  Vad duktig du är!  Ja,  det är kul att variera träning. Om du vill gå ned lite,  dessa 4 kg,  är mitt tips att bara öka lite av konditionsträningen. Bra också som du sa att äta mer frukt och grönsaker tror jag och fisk. yes 

  Pepp pepp!  

Logga in för att skriva en kommentar.