icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 October 2014 20:43
1

Roligaste aktiviteten i veckan var städning

Den här veckan såg jag att det behövde torkas bakom min duschkabin i badrummet. Jag fick dra fram tvättmaskinen för att kunna dra fram duschkabinen. Det var verkligen i behov av en ordentlig städning där bakom. Jag passade naturligtvis på att även torka bakom tvättmaskin när den ändå var framdragen. Allt detta tog 1 1/2 timme. Det kändes så skönt när det var klart och det doftar ännu så gott i badrummet. Jag börjar känna en stor lust att storstäda här i mitt hus. Det var verkligen längesen jag kände att jag längtar efter att få tid att städa. En underbar känsla tycker jag. Har under de senaste åren mest sett detta med städning som ett nödvändigt ont. Det här är vad motion och viktnedgång kan göra för välmåendet. Lusten att ha det rent och snyggt omkring sig.

Gillar

Kommentarer

  • 13 Oct 2014 06:46

    Ja du den där tvättmaskinen blir inte framdragen alltför ofta här hemma heller, likaså med spisen. Jag lider av mitt motsträviga behov av ordning och reda omkring mig kombinerat med en ovilja att städa så jag har ett städschema på en app i mobilen där jag bockar av allt jag gjort. Då vet jag vad som ska göras och inget blir glömt. utom tvättmaskinen då :-) Skönt att känna en ökad energi, då ger motion och viktminskning kännbara resultat!

Logga in för att skriva en kommentar.