icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
18 oktober 2014 18:18
2

Röjning och städning

Det är underbart. Jag har nu städat undan sommaren från min veranda. Det var cyklar och cykeldäck som min son har lämnat här när han flyttade till Norge. Sen har jag plockat ut snöskyffeln och snörakan som jag placerat på verandan bered att användas. Även en spark har fått ta plats på verandan. Tänker använda den i vinter. 

Efter detta har jag sorterat kläder som jag ska skänka till Röda Korset. Det kändes bra att få det gjort. Jag satt alla påsar in i bilen så jag får med mig de till stan när jag kör till jobbet på måndag. Bland de här kläderna som varit i ett förråd fann jag 2 blusar som jag kan ha. Två blusar som passar mig mycket bra i färgen. 

Även bilen fick sig en rengöring. Nu blänkar den så fint efter att jag har tvättat den med såpvatten. Jag tänkte att så dammig som den är så måste jag helt enkelt rengöra den. Det är så trist att bli smutsig om man ställer sig bredvid den. Nu finns det ingen risk för det i alla fall.

Jag hade tänkt ta mig en promenad men tycker att jag känner mig nöjd medmin städning och röjning. Jag ska nog sätta mig framför TVn med min stickning. Det blir skönt att få ta igen sig och titta på Så mycket bättre.

Gillar

Kommentarer

 • 18 oktober 2014 19:45
  gittan52

  Vilken härlig känsla att ha röjt undan en del och förberedd för vintern wink

  Vi ska ta oss en tur till tippen på måndag, papper, plast, glas .. ska iväg.

  Vad roligt att du hittade 2 blusar som du kan ha!

 • 18 oktober 2014 21:52

  Tack Gittan!

  Det får bli en tur till återvinningen imorgon för mig då jag kör in till stan. Jag ska på ett möte imorgon och före det ska jag träna.

Logga in för att skriva en kommentar.