icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
17 mars 2016 19:46
5

Roddmaskin är mitt nya stora intresse

Crosstraining har länge varit mitt största träningsintresse. Jag har lyckats nå alla mina crosstrainingsmål. Jag gillar fortfarande att trampa crosstraning men tycker inte längre att det är lika utmanande. Den sista tiden när jag varit på badhuset efter jag simmat har jag avslutat med att träna på roddmaskin 10 minuter. Den här veckan har jag ännu inte haft så stora möjligheter att konditionsträna. Det har gjort att min längtan efter att få möjlighet att få fara till badhuset och få träna på roddmaskinen är stor. Det som är intressant när det gäller roddmaskin är att visserligen blir jag trött men det känns mycket värre efteråt. Jag får en otrolig träningsvärk. Så nu vill jag komma till en punkt med roddmaskinen då jag inte får en sån fruktansvärd träningsvärk efteråt. Det finns bara ett sätt att nå dit. Det är att fortsätta träna med roddmaskinen regelbundet. Till slut kommer jag att klara av att använda den 10 minuter utan att få träningsvärk. Då kan jag öka tiden. Så känner jag nu att jag vill göra. Nya utmaningar för att fortsätta känna lust och glädje i träningen. Så imorgon tänker jag fara till badhuset och simma lite. Crawla en del. Avsluta med 10 minuters träning på roddmaskin. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 17 mar 2016 21:23
  Bella50

  Vad härligt att du hittat en ny utmaning .👏💐

 • 18 mar 2016 06:39
  Tack Bella50!
 • 18 mar 2016 07:29

  Men kul alltså. Jag har en roddmaskin sedan ett och ett halvt år. Det anser jag vara ett bra redskap för mångsidig träning. Ben, bål och armar och kondition. Min införskaffades på Jula och är en tystgående maskin med magnetbroms. Brukade kombinera Rapport med en halvtimmes rodd. Tyvärr har det blivit lite av den varan efter flytten, men håller ju på med annat också.

  Vad konstigt att du får träningsvärk av 10 minuter. Kör du med hög belastning? Jag tror inte jag någonsin känt av sånt efter ens 40 minuter. Jag började innan jag opererades och några veckor efter operationen så körde jag försiktigt på lägsta motstånd, för att inte slita upp nåt i såret i buken.

 • 18 mar 2016 08:07
  Arrietty

  Jag brukar inte få särskilt träningsvärk efter roddmaskin men anar att du nog lägger på mer belastning än vad jag gör... jag älskar att ro för jag gillar själva ro-röelsen...

 • 18 mar 2016 20:18
  Det är sant att jag har högsta belastningen. Jag har helt enkelt bara kört på med den belastning som varit och idag tittade jag efter och då såg jag att den var på högsta belastningen. Jag kan tänka mig att en del av träningsvärken även kan ha berott på att jag även crawla. Kram Margitta!

Logga in för att skriva en kommentar.