icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
22 juli 2014 13:25
5

Promenerade samma sträcka som jag har joggat

Idag tänkte jag att jag måste testa hur lång tid det tar att promenera samma sträcka som jag har joggat. Jag vet att jag inte springer särskilt snabbt. 

Sträckan som tar 30 minuter att springa för mig tog 42 minuter att promenera. Jag blev besviken över att jag springer så sakta. Sem började jag tänka på att om jag går ca 4 km/h så borde detta innebära att det är ca 3 km. Det innebär i så fall att jag springer ca 6 km/h. Det är ju helt ok tänker jag. Så jag har ingen anledning att känna mig besviken. Jag springer i alla fall och det är det viktiga tycker jag.

Gillar

Kommentarer

 • 22 jul 2014 13:59
  mosel

  Var inte besviken utan tänk tvärtom att det är ju jättebra överhuvudtaget att du motionenerar, vare sig det är jogging eller promenader. Allt räknas! :)

 • 22 jul 2014 14:57

  jag håller med mosel, du reser dej från soffan och rör på dej - det är bättre än dom som sitter och glor på tv! sen att du blir piggare o gladare skadar inte :)

  pepp!

 • 22 jul 2014 16:19

  Håller med de andra - oavsett hur sakta du springer så springer du fortare än den som sitter i soffan! :-) 

  Pepp! 

 • 22 jul 2014 19:42
  Tita

  Fortsätt och jogga/springa du alla har sitt sätt att röra på sig och huvudsaken är ATT du rör dig!

  Lycka till!

 • 23 jul 2014 07:51

  Tack Mosel, Mahina, SuntLiv och Tita!  

  Självklart kommer jag fortsätta att springa. Det är så roligt tycker jag. Igår när jag skulle sova tänkte jag på hur det känns att springa. Hur jag sträcker ut benen och på det sättet får mer fart. Det är en sån rolig utmaning tycker jag.

Logga in för att skriva en kommentar.