icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
28 november 2016 10:31
4

Planering för mathållning för mig

Jag har märkt att detta med mathållning är mindre intressant än tidigare för mig.

För att få till ett större intresse för detta med mat så bestämde jag mig för att ta med mig en hälsokokbok då jag åkte på en resa. Jag bestämde mig för att helt enkelt gå igenom denna kokbok mycket noggrant under kvällen i det hotellrum som jag bodde i. Jag hade bestämt mig för att försöka få till en veckoplanering.

Jag skrev upp alla de recept som jag tycker är intressant och vill testa. Det var det jag hann göra. Även om jag inte hunnit göra någon veckoplanering så känns det bra att jag nu har fått ett nytt intresse för min mathållning. 

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 28 nov 2016 20:43
  Bella50

  Att prova nya recept är kul ...

 • 28 nov 2016 22:44

  Det har du rätt i Bella50. Imorgon har jag bestämt mig för att byta ut havregrynsgröt mot chiagröt. Det blir intressant att testa hur jag står mig på den fram till lunch.

 • 28 nov 2016 23:12
  Bella50

  Lycka till 👍

 • 29 nov 2016 06:54

  Tack Bella50!

Logga in för att skriva en kommentar.