icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 April 2016 15:59
4

Ont i ryggen

Idag har jag ont i ryggen. Jag har tidigare lärt mig att trampa crosstraning hjälper mot det mesta. Så idag efter jobbet har jag trampat crosstraning 65 minuter. Det blir intressant att känna hur det är med ryggen imorgon. Jag har diskbråck och har varit besvärsfri i många år. I måndags råkade jag jobba med fel arbetsställning. Redan igår började jag känna av ryggen. Idag har det varit nära på olidligt. Att jag just trampade 65 minuter är för att jag vill nå mitt veckomål av konditionstränade minuter som är 150 minuter. Jag har tidigare i veckan konditionstränat 85 minuter. Jag önskar alla en trevlig helg! Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 1 Apr 2016 16:04
  52Stinas

  Tråkigt med ryggen. Det är aj,aj.

  Superduktigt av dig att hålla på så. Hoppas att det inte blir värre.

   

  En  skön helg till dig också, det ska bli varmare nu till veckan!

 • 1 Apr 2016 16:07
  Tack 52 Stinas!
 • 1 Apr 2016 20:40

  tror crosstraining är super om ryggen överhuvudtaget tillåter. det gör inte min när det slår till... Men promenera, promenera, promenera...

   

 • 2 Apr 2016 09:13

  Det hjälpte med Crosstraining. Promenera är säkert också bra och då gärna i ojämnt underlag som det kan vara i en skogsstig.

Logga in för att skriva en kommentar.