icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
15 april 2017 14:13
4

Ont i foten

Jag har ett mål att konditionsträna minst 180 minuter i veckan. I torsdags när jag trampade Crosstraining så hade jag tänkt trampa 60 minuter. Tyvärr gick det inte för foten började verka så mycket. Jag förstår att jag förmodligen har stuckat foten.  

På jobbet har jag haft på ett ankelstöd. Det tycker jag hjälper. Sen har jag beställt nya arbetsskor som jag förmodligen får på tisdag eller onsdag. 

Allt det här är bra men hur ska jag nu lyckas nå mitt veckomål när det gäller konditionsträning.  Badhuset är stängt nu när det är påsk. Jag måste hitta på något annat. 

Jag kom på vad jag skulle göra. Jag gjorde någon egen variant av dans där jag svänger kroppen mycket och visserligen rör på fötterna men lugn och försiktigt som inte gör så det känns ont. Det verkar fungera bra så jag ska nog lyckas med att få ihop mina 189 minuter och jag blev en aning andfådd av allt svängande av armarna. 

Det är tur att jag är påhittigt då jag ändå får känna mig nöjd. 

Kram och Glad Påsk Margitta! 

Gillar

Kommentarer

 • 15 apr 2017 14:58

  glad påsk, ja tur att du är påhittig!

 • 15 apr 2017 18:29
  Bella50

  Håller med...glad påsk 🐣👏

  krya på dig i foten

  Senast uppdaterad 15 apr 2017 18:29

 • 15 apr 2017 19:16
  gasten

  Hoppas att du blir bättre i foten! 

  Annars är ju motionscykel ganska skonsamt för foten om du har en sådan. 

  Ha en fortsatt trevlig påsk! 

 • 15 apr 2017 19:32

  Tack!

  Vi har en på jobbet men jag har aldrig funnit något nöje i att trampa på i en motionscykel. 

  Det blir säkert bra med foten snart.

  Kram Margitta! 

Logga in för att skriva en kommentar.