icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
20 oktober 2014 09:25
4

Önskat resultat på vågen idag

Idag när jag vägde mig på morgonen så stod vågen på 72,9 kg. Det betyder en viktnedgång på 1,4 kg sen 2/10. Underbart att fortsätta att gå ner. Jag närmar mig mitt mål. Det här trodde jag inte när jag gick med i matdagboken den 30/3 att jag 7 månader senare endast ska ha 7,9 kg kvar till målvikt. Jag har nästan gått ner nästan 20 kg sen jag började här. Ett fantastiskt resultat. Igår satt jag på mig en blus och såg att även den börjar se lite för stor ut. Det största problemet jag har nu är att kläderna är för stora. Ett underbart problem då problemet tidigare har varit tvärtom att kläderna blivit för små. När kläderna är för stora så kan man fortfarande ha kläderna på sig men när de är för små så går det inte att ha få på sig de eller också känns det inte skönt helt enkelt. Så nog känns det bättre att gå ner i vikt.

Gillar

Kommentarer

 • 20 okt 2014 11:21
  Tita

  Härligt och stort grattis!

  Jag är också en av oss alla som lyckats bra med hjälp av MD

  Jag började på nyårsdagen på riktigt. Har varit med sen 2010 men inte haft rätta motivationen förrän nu det senaste året. Jag har tappat drygt 12 kg och det känns underbart.

  Jag förstår ditt lyxproblem det är samma som mitt.

  Lycka till med målvikten!

 • 20 okt 2014 12:22
  utter

  Wow, vilket fint resultat! Grattis! :-)

 • 20 okt 2014 13:21

  Bra kämpat. Och största vinsten sitter nog inte i kläderna...wink Kämpa vidare. yes

 • 20 okt 2014 15:21

  Tack Tita, Utter och Svalu!

Logga in för att skriva en kommentar.