icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
28 november 2016 10:23
2

Nya övningar ger nytt intresse

Jag har planerat nya övningar för de kommande 6 veckor. I mina övningar har jag nu lagt till övningar med gymboll, hantlar och träningsband. Att träna med gymboll tvingar mig att hålla balansen och då aktiveras andra muskler än jag annars använder. Jag tycker det är roligt och spännande. 

Jag har planerat olika övningar under veckans dagar. Det blir intressant att känna om jag lyckas få till övningar som tilltalar mig varje dag. Jag har som vanligt tänkt på att träna olika muskelgrupper varje dag.

Jag har nu kommit fram till att jag även vill träna på helgmornarna. Så under lördag och söndag har jag inte planerat vad jag ska träna utan jag har tittat på Paolo Robertos träningsförslag i hans bok Paolos träningsbibel. Jag tränar enligt någon av hans programförslag och får på det sättet uppslag till kommande träningsplanering för mig. Ganska roligt tycker jag.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 28 nov 2016 20:40
    Bella50

    Du är sååå...duktig med din träning. 👏👏

  • 28 nov 2016 22:40

    Tack Bella50!

Logga in för att skriva en kommentar.