icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
13 september 2016 22:57
2

Nya mål nya utmaningar

För mig är det viktigt att det hela tiden är roligt att motionera. För att jag ska tycka att det är roligt så hittar jag på nya utmaningar som jag vill klara. Nu har jag bestämt mig för att inom ett halvår ska jag klara av att göra 5 chins. Jag har nu skaffat mig en ställning ovanför köksdörren där jag ska kunna göra chins.  Jag har även gjort upp en plan över hur jag ska klara mitt mål. 

Jag har även bestämt mig för att jag ska våga hoppa över ett hinder. Jag testade att hoppa över ett hinder på ett utegym vi har här i Gällivare. Jag tvekade en aning vilket ledde till att jag stöte benet i hindret. Så jag blev en aning rädd.  Jag kom på att jag kan öva att hoppa över låga mjuka hinder hemma för att träna mig. Jag har bestämt mig för att till våren ska jag våga hoppa över hindret på vårat utegym igen utan att tveka och stöta benet.

Jag har även ett mål att innan nästa år ska jag ha lärt mig simma fjärilssim. Jag har googlat på fjärilssim och sett att det är möjligt att lära sig detta simsätt på samma sätt som jag lärde mig att crawla. 

Vi får se om jag klarar dessa utmaningar.

Kram Margitta! 

 

Gillar

Kommentarer

  • 14 sep 2016 06:52
    Bella50

    Du är din egen lyckas smed...grattis 👍

  • 14 sep 2016 07:08

    Tack Beiia50!

Logga in för att skriva en kommentar.