icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
21 augusti 2014 18:55
3

Nya kläder

Idag gick jag på stan och provade kläder på affärer. Jag blev glatt överraskad. Jag kan nu ha small på jumprar och blusar. En del jumprar och blusar har jag medium så nu är jag som mellan medium och small. Så jag har nu införskaffat mig en hel del jumprar och blusar. Jag köpte även två par jeans. På de hade jag storlek 40. Sist jag köpte nya jeans hade jag 46. Det är inte konstigt att jag tyckt att alla mina kläder är för stora. Aldrig att jag trodde jag skulle kunna ha small. Vilka roliga resultat det blir när vikten blir mindre.

Gillar

Kommentarer

 • 21 aug 2014 20:43
  mosel

  Grattis!!! Jättekul då man får gå nedåt i storlekarna och vilken skön känsla att kunna ha small. Vad roligt att handla nytt! Jättebra kämpat att du gått ner så mycket! :)

 • 21 aug 2014 22:26

  Tack Mosel!  Jag har nyss provat kläderna och speglat mig. Jag är så lycklig.

 • 22 aug 2014 05:27
  Grattis vad kul för dig alltid kul med nya kläder när man är mindre:-)

Logga in för att skriva en kommentar.