icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
30 december 2014 22:28

Motionerar som vanligt även under storhelger

Mitt mål under de här helgerna har varit att träna lika mycket som vanligt. Jag känner mig nöjd för jag har tränat som vanligt. Det känns skönt att känna att jag fortfarande är på spåret. Min tanke är att om man kommer ur vanor så finns känslan av att måsta börja om. Jag ville inte börja om utan istället kunna fortsätta och kanske även lyckas få in nya motionsgrenar. Jag är så nöjd över min egen motioninsats. Jag tänker fortsätta på min inslagna väg. I övermorgon har vi ett nytt år och under det året tänker jag utveckla min kropp till att blir fastare. Jag vet att det är möjligt.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.