icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
23 mars 2015 19:59
3

Minskat en aning på träningen gett mig bättre immunförsvar

Det är underligt men det var en period här i höst och vinter som jag knappt kunde vara nära någon som var förkyld utan att bli sjuk. Nu har jag efter nyår minskat ner en aning på träningen och upptäckt att jag återigen har ett mycket bra immunförsvar.

Jag var nyligt på en föreläsning om kost och motion. Föreläsaren förklarade vad som händer när man ligger på sin topp när det gäller motion. Jag förstod att det var just det som hade hänt mig. Jag gav helt enkelt inte kroppen tid för återhämtning. Nu gör jag det och har som sagt bättre immunförsvar. Jag tycker detta är oerhört intressant.

Gillar

Kommentarer

 • 24 mar 2015 06:57

  Jag har ett sååå bra löpträningsprogram som ligger i skrivbordslådan och väntar på sommarsemestern. Började med det i höstas men blev förkyld hela tiden, varje gång jag kände mig frisk nog att börja löpträna igen så kom ett nytt virus och slog läger. Nu håller jag mig till promenader, cykling, dans och styrketräning tills sommaren kommer. Men då....

 • 24 mar 2015 08:08
  gittan52

  Tänk vad bra allt skulle vara om vi var "lagom" wink

  Vad bra att du kom underfund men vad som förmodligen orsakade dina förkylningar! Vi får se hur det blir med kommande förkylningar för min del efter den jag haft/delvis har.

  Vecka 15 vill jag komma igång med min PT igen, men innan dessa kommer jag att nöja mig med promenader (första idag) och på sikt lite stavgång och lättare jogg.

  Vad var det för föreläsning du var på?

 • 24 mar 2015 16:45

  Det var vi som är anställda åt Gällivare som fick gå på flera olika föreläsningar. Den jag var på var om kost och motion.. Det var en som är anställd åt företagshälsovården Adviva som föreläste. Hon är mycket kunnig i dessa ämnen. 

Logga in för att skriva en kommentar.