icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
5 juni 2019 14:33
2

Min älskade crosstraining

På jobbet har vi en avancerad crosstraining. Det finns ett program som är helt olika varje gång. Det är svårt att veta i förväg hur programmet är. Eftersom programmet kan vara väldigt tungt så tycker jag det är spännande att se hur programmet är när jag ställer in crosstraining på just detta program. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka klara av att trampa 46 min oavsett hur svårt programmet är.

Idag var det ett väldigt svårt program. Trots det klarade jag av att hålla ett ganska högt tempo. Det känns verkligen som jag nu är tillbaka i den form jag var i tidigare. Jag känner mig så glad.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 6 jun 2019 02:20

    Vad roligt och vad duktig du är! 

  • 6 jun 2019 10:03

    Tack Mosel! 

Logga in för att skriva en kommentar.