icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
25 november 2014 07:58
3

Måste landa i min smalare kropp

Jag känner att jag har blivit ännu lite mindre. Nu börjar jag känna att jag behöver stanna upp ett tag. Det är som min hjärna inte hinner med om jag nu fortsätter att bli mindre. Om jag däremot blir kvar som jag nu är hinner hjärnan med och även acceptera. Sen är det nog helt ok att gå ner de kvarvarande 5 kg. För min del hade jag ingen tanke på att det kunde bli så. Det är lätt att glömma bort att även hjärnan måste vara med.Så det är bäst att stanna upp och landa ii min nya smalare kropp och bra njuta av min ökade rörlighet.

Gillar

Kommentarer

 • 25 nov 2014 09:32
  gittan52

  Jag tycker du resonerar helt rätt wink

 • 25 nov 2014 10:08

  Det är sådant som kan ta tid, ibland är hjärnan rätt trögfattad fastän man kan se och ta på resultatet :-)
   

 • 25 nov 2014 11:00
  paloma

  Det tar tid för hjärnan att fatta att man blivit smalare jag var och tog lite prover hos läkaren idag och slank in på Lidl och köpte mig en ny röd pyjamas i XL och en tunn stickad klänning i julrött i L, har precis provat båda och pyjamasbyxorna har dragsnöre i midjan men det blir helt korvigt om jag drar ihop så mycjet jag behöver, och den röda klänningen som skulle sitta figurnära sitter inte åt någonstans. Jag får packa ihop och byta till mindre storlekar. Detta händer hela tiden att jag tar med mig storlek 44 och 46 till provrummet, men 38-40 är mer min storlek nu.

  Kanske ett angenämt problem, men hur lång tid tar det innan polletten trillar ner?smiley


   

Logga in för att skriva en kommentar.