icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
11 september 2015 08:54

Livets olika händelser påverkar

Igår var min plan att jag skulle simma efter en sammanträdes dag. Tyvärr var det en händelse som gjorde att jag blev väldigt besviken. Jag blev tvungen att helt enkelt åka och reda ut det med den berörda person. Nu känner jag mig nöjd över att jag gjorde det för jag kan nu förstå varför jag reagerade så starkt. En mycket olycklig händelse med en bekants död är det som fått mig i obalans. Jag kommer nu på torsdag att prata med en psykolog om det på torsdag. Det är bra att jag nu vet hur jag ska få balans igen utan att ta till det jag alltid gjorde förut. Stoppa i mig en massa godsaker. Jag har tydligen kommit en bra bit på väg i förståelsen för hur jag fungerar. 

Nu kan man fundera hur jag gör med detta med min uteblivna simtur. Jag kommer nog att fara och simma idag istället. Det är nog ännu bättre för detvar så lugnt och skönt att vara på badhuset förra fredags eftermiddagen. Det är inte så många som väljer att fara och simma på fredag eftermiddag. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.