icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
26 januari 2016 10:18
10

Livet kan rykas bort fortare än man tror

En arbetskamrat fick en hjärtinfarkt för 2 veckor sedan. Hon har inte vaknat upp sen dess. Igår dog hon. Hon var endast 45 år gammal. Det är en stor förlust för alla nära och kära när en så ung människa rycks bort i förtid. I morse fick jag veta detta. Jag har suttit här och tänkt på henne och det hålrum som hon lämnar efter sig. När jag suttit och tänkt en stund så började jag tänka att det bästa jag kan göra är att se till att verkligen göra allt jag kan för att hålla min kropp i trim. Sen gjorde jag den styrketräning jag planerat att göra idag. Jag var mer noga än jag någonsin varit tidigare att verkligen göra mina övningar korrekt. Frukosten ska jag äta nu. Jag har visserligen slirat med frukosten idag men jag känner att just idag så är jag mer motiverad än någonsin att verkligen ta hand om mig. Det kommer att gå bra idag. Kram Margitta och ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

 • 26 jan 2016 10:25
  gasten

  Förfärligt sorgligt när sådant händer, man får sig en riktig tankeställare.

  Kram du också och ta hand om dig !

 • 26 jan 2016 10:30
  Tack Gasten! Jag sitter här och gråter. Jag saknar henne!
 • 26 jan 2016 10:54

  Beklagar! Så oerhört sorgligt. Kram!

 • 26 jan 2016 11:19
  Rogann

  Verkligen beklagligt man förstår nog inte hur skört livet är Kram Margitta

   

 • 26 jan 2016 11:33
  Tack LadyG och Rogann! Snart ska jag åka till jobbet och möta tomrummet efter henne.
 • 26 jan 2016 14:39
  Framförallt inte nonchalera signaler på att något är fel. Hon hade känt bröstsmärtor men hade tydligen råkat få en smäll över bröstet av en vårdtagare och trodde att smärtorna berodde på det. Hon har även varit ovanligt trött en längre tid. Så signaler på att något är fel har funnits. Tyvärr ville hon inte gå till doktorn. Så jag uppmanar alla att lyssna på kroppens signaler.
 • 26 jan 2016 15:57
  Tita

  Ja det är viktigt att lyssna inåt och att ta hand om kroppen på bästa sätt!!

  Tragiskt att behöva lämna livet så tidigt.

 • 26 jan 2016 18:20

  Vet hur det känns. En nära kamrat till mig gick bort i höstas. Alldeles för tidigt. Det är så hemskt. 

  Ta hand om dig.

 • 26 jan 2016 19:47

  Vad sorgligt verkligen och förstår tomrummet. Ta hand om dig och kram

 • 27 jan 2016 08:03
  Bella50

  Så otroligt sorgligt när det händer. 😥

  Lev idag...imorgon har vi inget löfte om.

Logga in för att skriva en kommentar.